Biografie

Call us: + 800 922 1150

Copyright @ All Rights Reserved

VERVOLG


Wouter Survani was enkele jaren lid van het St-Ciciliakoor van Nieuwerkerken, waar ook zijn toenmalige partner bij was aangesloten.

In 2010 zongen ze samen hun huwelijkslied en openingsdans "DOOR VEEL VAN MIJ TE HOUDEN" en namen deze ook op in een opnamestudio te "BETS".


Wouter Survani's grote voorbeeld is Will Tura daarom maakte hij nog enkele kleinschalige opname's zoals: "ode aan Will" en "Wouter goes Abba" deze werden echter nooit openbaar uitgebracht.


In  2014 beslist hij om terug de draad op te nemen als solozanger/tekstschrijver die vooral vlaamse covers en eigen geschreven teksten in bestaande muziek verwerkt.


In 2015 gaat hij terug de studio in om de singel "HET LEVEN IS MOOI" op te nemen.

Daar komt hij in contact met producer en zangcoach Mark De Mayer van E studio Overhespen die hem helpt met raad en daad in de verdere uitbouw van zijn carriere.


Later komt Wouter door deze singel in contact met een  boekingskantoor en artiestenbureau in Huizen (Nederland) en heeft daarmee enkele leuke optredens in Belgie en Nederland.


Zo komt hij ook in contact met enkele nederlandse topzangers zoals Patrick Willemse en Gerry Holland waarmee hij ook enkele keren samen zingt en enkele zangprojecten samen doet.


Door een mindere periode in de prive situatie van Wouter komt er dan even een rustigere periode van enkele maanden in zijn carriere, maar Wouter laat zijn hoofd niet hangen en begint aan het volgende project en grote droom in zijn zangcarriere, zijnde de opname van zijn volledig nieuwe full cd waar hij reeds maanden en zelfs jaren mee bezig is geweest.

De full cd krijgt de wel heel toepasselijke naam "NIEUWE START" en word uiteraard opgenomen in zijn home studio E studio te Overhespen.


De cd omvat 11 nummers waarvan Wouter Survani er 5 zelf schreef, het paradepaardje op deze cd is "ode aan Caro" waarvan Wouter de tekst schreef in 2005, maar het lied bleef tot 2017 in de lade liggen.


De eerste projecten dienen zich reeds vlug aan en zo word op 29 april 2017 de allereerste "WOUTER SURVANI BIRTHDAY PARTY" georganiseerd met ook de officiele Wouter Survani fanclub en de uitbouw van de fanstand..


Wouter Survani heeft het geluk een zeer fijne en leuke fangroep te hebben, waarvoor hij heel dankbaar is.


Op muzikaal vlak zijn er nieuwe projecte zoals "NIEUW VLIEGERLIED" en "OPBOUW OF ROOFBOUW"


OPBOUW OF ROOFBOUW (link)


  WOUTER            SURVANI

WIE IS WOUTER SURVANI?


Wouter Survani werd op 26 april 1978 geboren te Sint Truiden als Wouter Surinx.

Reeds op jonge leeftijd kreeg hij de kans om mee te gaan "draaien" met dj Bart Klaroen (Bart Meeus) en dj Jan Klaroen (Leon Meeus+) die in die tijd zeer bekende radio dj's waren bij lokale radio Bacara in Sint-Truiden.

Eerst ging Wouter vooral mee om de in die tijd loodzware en megagrote flightcases te helpen  dragen op bal's en feesten.

Later begon hij ook af en toe te zelf te draaien.

Tot op de dag van vandaag is Wouter nog steeds actief als dj Woofer.


Tijdens zijn dj optredens begon hij later ook af en toe te zingen, en dat doet hij trouwens nu nog.

Ooit zong Wouter Survani samen met een Genks muziekduo het lied "HET IS EEN NACHT" voor de allereerste keer op een podium in het Oostenrijkse familiehotel "ROTLECHHOF" te Rinnen (Tirol).


Na enkele jaren kwam hij in contact met het leuvense zangquartet "INSIDE OUT" waar hij als 1 van de twee frontzangers, kleinere optredens in de streek rond Leuven deed, maar ook een soort van promotoer in Frankrijk en Italie.


DRUK OP DE ONDERSTAANDE FOTO OM EEN LIEDJE TE HOREN (link)


De liefde is van elke taal